Робоча поїздка в м. Дубно

27 вересня 2022 року представники «Карітас» – Броди здійснили робочу поїздку в місто Дубно. Покликала нас туди необхідність, як місцевого населення, так і внутрішньо-переміщених осіб.
На даний час брак інвалідних візків, ходунців та інших надзвичайно необхідних речей для людей з обмеженими можливостями, заставляє шукати та «стукати у двері» до тих, хто роками допомагає людям, вселяє віру у світле майбутнє та показує кожному на те, що в цьому світі є ті, які готові допомагати долати будь-які перешкоди разом.
Так, особисто, мав за честь познайомитися з головою Громадського товариства інвалідів з дитинства «Доброчин» м. Дубно п. Раїсою Васильєвою. Людина з великим ❤ радо відгукнулася на наші запити і навіть у величне християнське свято ?Воздвиження Чесного Хреста знайшла час, аби допомогти нужденним людям. І справді, вже сьогодні, дві родини з міста Броди отримали інвалідні візки.
«Карітас» – Броди, в особі директора о.Ярослава Царика, висловлює щиру подяку п.Раїсі Васильєвій, голові Громадського товариства інвалідів з дитинства «Доброчин» м.Дубно та Віталію Білорусу БО«Дотик» за надані інвалідні візки, ходунці та інші речі, які є для окремих категорій осіб вкрай необхідними. Маємо надію на подальшу співпрацю, адже ехо війни, на привеликий жаль, ще не раз нагадуватиме нам про себе
?
Нехай Господь Бог сторицею віддячує всім тим, хто робить добрі справи для своїх ближніх! ??❤️