Нова реальність учить нас жити і мислити по-новому

Турбота про безпеку дітей і дорослих – важливий напрям діяльності Карітас-Броди в умовах нової реальності.
З цією метою був проведений тренінг для Молодіжного простору Unik Space у формі подорожі, обговорення життєвих ситуацій та виконання творчих завдань.
Наша молодь розумна, креативна, винахідлива і прагне перевіряти знання на практиці. Номер гарячої лінії 527 з питань протидії торгівлі людьми теж перевірили чи працює. Працює. І навіть коли оператор дізнався, що наш дзвінок був навчальний, ввічливо запитав, чи маємо проблеми і повідомив графік роботи.
У затишному читальному залі бібліотеки ми переглядали пізнавальне відео, ділилися знаннями, пили чай з тістечками і вчилися дбати про безпеку.
Захід проведено в межах проєкту «Протидія торгівлі людьми» Карітас-Броди. Дякуємо менеджерці проєкту «Протидія торгівлі людьми» Caritas UkraineNatalia Holynska та команді за подарунок (гра «Ліза та її друзі подорожують світом»), який змістовно доповнив наш тренінг; Iryna Berdychevska за навколосвітню подорож, директорці Бродівська Центральна Районна Бібліотека Ларисі Шнит та працівницям за гостинний прийом і допомогу.
Номер інформаційної лінії Карітас-Броди – 050-068-39-90.
527 – національна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми та надання консультацій мігрантам.
Будьте у безпеці! У разі потреби – телефонуйте. Дзвінок на номер гарячої лінії безкоштовний!

#КарітасПротиТоргівліЛюдьми
#CaritasAgainstHumanTrafficking
#разомдоперемоги
#карітасдопомагає
#карітасукраїни
#МоїБроди