Олена та Вікторія Шерстюки висловлюють вдячність Карітас-Броди за віддане служіння людям

Маленька дружна сім’я Олени та Вікторії Шерстюків через війну в Україні залишила своє маленьке затишне містечко Білозерське неподалік Краматорська (Донецька область). Рішення тікати було складним, але єдиним раціональним, щоб урятувати дитину від війни. Лишили квартиру, майно. Тікали лише з валізою, половину якої займали ліки для донечки. Так склалося, що сім’я опинилася у Львові, а згодом переїхала до  містечка Броди, де знайшла тимчасовий прихисток.
Саме тут родина познайомилася із БФ «Карітас-Броди», який, як і для багатьох переміщених осіб, став рятівним колом на нелегкій життєвій стежині. Крім гуманітарної допомоги, яку сім’ї надає благодійна організація, Олена та Вікторія отримали багатоцільову грошову допомогу завдяки проєкту «Екстрена підтримка вразливих внутрішньо переміщених осіб у Львівській області».
Вони належать до категорії людей із вразливістю. Олена сама виховує донечку, і фінансова допомога їм дуже потрібна.
Донечка хворіє. У неї астма. Кошти, насамперед, потрібні на ліки, а також на школу, зимові речі.

Тому, коли надійшли кошти, родина дуже зраділа, бо відбулося це швидко –  через три дні після оформлення. Для мами і донечки грошова допомога стала справжнім святом, маленькою впевненістю у завтрашньому дні і великою вдячністю.
– У мене не вистачає слів, щоб висловити вдячність Карітасу.
Бажаю вам розвитку і людей, які б цінували вашу працю. Низький уклін  за віддане служіння людям. Я буду мільйон разів говорити вам слово «дякую», бо те, що ви робите,  то не одноразовий варіант допомоги. Це постійні турбота й супровід. Ви найкращі!  Ви здійснюєте наші бажання!
Дякую! Дякую! Дякую!

Олена та Вікторія Шерстюк 

Публікація підготовлена в межах проекту “Екстренна підтримка вразливих ВПО у Львівській області”, який реалізується за підтримки Карітас ЧехіїМіністерства закордонних справ Республіки Чехія та МБФ “Карітас України”.